16 Kasım 2010 Salı

ajans: sosyal bilgiler

Tek yol asosyalizm ideolojisi hızla yayılıyor, sayın seyirciler... bilgisayar başında can verenlerin sayısı, dünya nüfusunun yarısını buldu... yetkililer bu virüsün çok rahat bir tip olduğu konusunda halkı uyardı..

İsviçreli bilim adamları, hastalığın antivirüsünü araştırdıklarını kamuya duyurdu... sosyaller ise isyanda... 'oturmaya mı geldik' adlı eylemle sokaklara döküldüler... twitter aleminde ise asosyaller "doktor kendi haline bırakın dedi" sözleriyle kendilerini savundu... her yerde olağanüstü hal ilan edildi... küba "biz demiştik!" derken abd demokrasi getirmeye ara verdi, türkiye ise gene ikiye ayrılmanın verdiği sevinçle referanduma gideceğini açıkladı....

Son olarak hastalığı yenen insanlar iyileşmek için tek yolun ev tiryakiliğinden vazgeçmek ve batan rahatı çıkarmak olduğunu dile getirdi.

4 yorum:

  1. ahahahahhhh batan rahatı çıkarmak.. :D:D

    süpersin yine kuzum.. çok güzel bi yazı olmuş.. kendimi okudum resmen.. :D neyse batan rahatı çıkarmaya karar verdim ben.. ivit.. bikaç projem var gündemde.. hadi hayırlısı.. :D

    YanıtlaSil
  2. vayyy haber ver yevru o projelerden.. :D
    zorla çıkarttırıyolar bizde de :P
    sağol yevrum güzel yorumların içün :))

    YanıtlaSil
  3. genel olarak çok beğendim corç ama son cümle bomba etkisi yaratmış adeta :)) benimde kafamda projeler cirit atıyorlar ve birini mutlaka uygulamak istiyorum özellikle çello.....:)

    YanıtlaSil
  4. kesinlikle gerçekleştir o projeleri mayki.. sonra bize de öğretirsin.. çello, ispanyolca, yazarlık :D
    çok sağol cnm :)

    YanıtlaSil